Yritys

Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab on osa laajempaa Orkla-konsernia. Yritys on muodostettu yhdistämällä Suomen ensimmäinen perunalastuvalmistaja Chips Ab sekä Suomen toiseksi suurin makeisvalmistaja Oy Panda Ab. Panda-makeisten ja Taffel-snacksien lisäksi meidät tunnetaan myös Oolannin-pakasteista sekä Kantolan-kekseistä.

Raaka-aineiden alkuperä on laadukkaiden tuotteidemme perusta. Ylpeydenaiheemme on kotimainen saaristolaisperuna, joka nostetaan puhtaasta, Ahvenanmaan maaperästä. Sata ammattitaitoista sopimusviljelijäämme ovat tärkeä osa menestystämme.

Kotimaisuus näkyy pakkauksissa Joutsenmerkkinä. Terveystietoisen asiakaskuntamme iloksi käytämme tuotteissamme kasviöljynä tutkitusti terveellistä rypsiöljyä. Oolannilla on myös markkinoiden ainoa pakasteperunamuusi, joka ei sisällä yhtään E-koodia, vain 100 % perunaa.

Luonnonläheinen pakkausdesign kunnioittaa perinteitä ja heijastaa Oolannin arvoja - herkullisena, luotettavana ja korkealaatuisena tuoteperheenä. Me tahdomme lunastaa joka päivä, jokaisessa suomalaisessa ruokapöydässä lupauksemme:

Oolannin Luotu maistumaan.

Lue lisää yrityksestä www.orklacs.fi