Företaget

Orkla Confectionery & Snacks Finland är en producent av läckerheter och samtidigt en del av den större Orkla-koncernen. Bolaget har skapats genom att sammanföra Finlands första producent av potatischips, det vill säga Chips Ab och Finlands näst största tillverkare av sötsaker Oy Panda Ab. Utöver Pandas godis och Taffels snacks är vi kända för frysvaror av märket Oolannin samt kex av varumärket Kantolan.

Råvarornas ursprung ligger till grund för våra kvalitetsprodukter. Vi är stolta över vår inhemska skärgårdspotatis, som lyfts upp ur den rena åländska jorden. De hundra yrkesskickliga jordbrukare som vi har avtal med är en viktig del av vår framgång. Att det är inhemskt syns på Svanmärket på förpackningarna. Till vår hälsomedvetna kundkrets glädje använder vi den bevisat hälsosamma rypsoljan som växtolja i våra produkter.

Oolannin har även marknadens enda frysta potatismos, som inte innehåller några E-koder överhuvudtaget, bara 100 % potatis.

Naturnära produktdesign respekterar traditionen och speglar de värderingar Oolannin har – en produktfamilj som är god, pålitlig och av hög kvalitet. Vi vill uppfylla vårt löfte: Oolannin - För den goda smaken.

Läs mer om företaget: www.orklacs.fi