Oolannin Lihapyörykät 450 g

Lihapyörykät

Oolannin Lihapyörykät ovat sitä suomalaisten suosikkiruokaa. Perinteisissä lihapullissamme on herkullista lihaa ja juuri ne oikeat mausteet. Paistoimme lihapullat sinua varten valmiiksi, jotta pääset helposti nauttimaan niiden mehevästä mausta ja sopivan rapeasta kuoresta. Vinkki: klassikkopari Oolannin Lihapyöryköille on tietysti oikeista perunoista tehty muusi. Sen valmistat käden käänteessä Oolannin Muusiperunasta, joka on täyttä kotimaista perunaa. Varaa suosikkipari pakkaseen ja herkuttele hetkessä.

Sian- ja naudanliha (71 %), vesi, sipuli, korppujauho (VEHNÄJAUHO, suola, hiiva), KAURAHIUTALEET, KANANMUNA, perunakuitu, suola, perunajauho, pippuriuute, mausteet.

Per 100 g Per annos 90 g RI* per annos 90 g
Energiaa 950 kJ / 220 kcal kJ / 198 kcal 10 %
Rasvaa 15 g 14 g 20 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 6,1 g 5,5 g 28 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 8 g 7,2 g 3 %
josta
- sokereita 1 g 0,9 g 1 %
Proteiinia 14 g 13 g 26 %
Suolaa 1,1 g 0,99 g 17 %

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tuotteen ominaisuudet:

  • Ei sisällä maitoa

Valmistusohje:
Valmistus. Paistinpannulla: Paista jäisiä lihapyöryköitä sellaisenaan keskilämpöisellä levyllä 10-12min. Kääntele välillä. Mikrossa: Aseta jäiset lihapyörykät lautaselle ja lämmitä täydellä teholla (750W). Lämmitä 10 lihapyörykkää noin 1 min ja 450 g noin 5-6min. Kääntele lihapyöryköitä, kun puolet ajasta on kulunut.

Säilytysohje:
Pakastelämpötilassa (-18 °C): Katso päiväysmerkintä. Jääkaapin pakastelokerossa (-6 °C): 5 vuorokautta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
ORKLA CONFECTIONERY SNACKS FINLAND