Go Back
Aasian pyttipannu

Aasian pyttipannu

Tällä reseptillä valmistat perinteisen pyttipannun aasialaisella twistillä! Pyttipannu saa potkua chilistä ja raikkautta limestä ja mintusta. Paksoi tuo annokseen vielä ihanaa vehreyttä.

Ainesosat

  • 1 pss Oolannin Pyttipannu 500 g
  • öljyä paistamiseen
  • 3 vartta paksoita
  • 1 punasipuli
  • 1 limen kuori ja mehu
  • soijakastiketta
  • 1 tuore chili
  • chilimajoneesia
  • minttua

Ohjeet
 

  • Pilko chili, punasipuli ja paksoi sopivan kokoisiksi paloiksi.
  • Paista pyttipannu kauniin ruskeaksi ja lisää osa punasipulista, chileistä ja paksoista ja mausta pyttipannu tilkalla hyvälaatuista soijakastiketta, raastetulla limen kuorella ja mehulla.
  • Koristele annos lopuilla pilkotuilla chileillä, paksoilla ja pilkotulla limellä.Viimeistele chilimajoneesilla.
Hyvää ruokahalua!Katso myös muut reseptimme.