Pyttipannutacot
Pyttipannu taipuu kyllä moneen, vaikka esimerkiksi tacojen täytteeksi! Kokeile tuoda vaihtelua arkiruokiisi tällä pyttipannutacojen reseptillä ja saatat vielä yllättyä!
- 1 pss Oolannin Pyttipannu 500 g
- öljyä paistamiseen
- 250 g ranskankermaa
- korianteria
- juustokuminaa
- 1-2 limeä
- 1 pkt raastettua fetajuustoa tai queso frescoa
- 1 pkt hyvälaatuisia pehmeitä tacolettuja
Pico de gallo
- 5 kpl tomaattia
- 1 kpl punasipulia
- 1 kpl punainen chili
- 1 ruukku korianteria
- 1 limen kuori ja mehu
- suolaa
Aloita tekemällä pico de gallo. Pilko tomaatit ja punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Raasta päälle limen kuori ja purista mehut. Pilko joukkoon korianteri ja chili. Mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa.
Paista pyttipannu kauniin ruskeaksi ja mausta se juustokuminalla.
Lämmitä tacoletut ja täytä niin, että alle tulee pyttipannu, pico de gallo, ranskankermaa, raastettu fetajuusto ja lopuksi purista päälle sitruunanmehu.