Oolannin logo
Ruokaa omasta maasta -merkki
Pyttipannutacot

Pyttipannutacot

Pyttipannu taipuu kyllä moneen, vaikka esimerkiksi tacojen täytteeksi! Kokeile tuoda vaihtelua arkiruokiisi tällä pyttipannutacojen reseptillä ja saatat vielä yllättyä!

AINESOSAT
  

  • 1 pss Oolannin Pyttipannu 500 g
  • öljyä paistamiseen
  • 250 g ranskankermaa
  • korianteria
  • juustokuminaa
  • 1-2 limeä
  • 1 pkt raastettua fetajuustoa tai queso frescoa
  • 1 pkt hyvälaatuisia pehmeitä tacolettuja

Pico de gallo

  • 5 kpl tomaattia
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 kpl punainen chili
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 limen kuori ja mehu
  • suolaa

OHJEET
 

  • Aloita tekemällä pico de gallo. Pilko tomaatit ja punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Raasta päälle limen kuori ja purista mehut. Pilko joukkoon korianteri ja chili. Mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa.
  • Paista pyttipannu kauniin ruskeaksi ja mausta se juustokuminalla.
  • Lämmitä tacoletut ja täytä niin, että alle tulee pyttipannu, pico de gallo, ranskankermaa, raastettu fetajuusto ja lopuksi purista päälle sitruunanmehu.