Laadukkaat kotimaiset pakastetuotteet

Oolannin valikoimassa on lähes 20 suomalaiseen makuun ja erilaisiin tarpeisiin räätälöityä herkullista tuotetta, jotka sopivat niin lisukkeeksi, kokonaisiksi aterioiksi tai erilaisten reseptien pohjaksi, kuten vaikkapa leivontaan. Oolannin tuotteiden alkuperä, valmistus ja kuljetus on aina valvottu alan korkeimpien standardien mukaan.

Ranskanperunat
Luomu muusi
Lohkoperunat
Pyttipannu

Pakastetuotteiden etuna on se, että pakastaminen säilyttää ruoan rakenteen ja hyvän maun sekä ravintoaineet, jotka tuoretuotteista alkavat heikentyä säilytyksen aikana. Myös kauppakäyntejä voidaan vähentää, koska pakasteita voi ostaa varalle.

Lisäksi käytettäessä Oolannin pakastetuotteita kodin ruokahävikki pienenee, koska pakasteperunoilla on pitkä säilyvyysaika ja kotikokeilla on mahdollisuus käyttää pussista juuri tarvitsemansa määrä ruokaa. Koko pussia ei siis tarvitse käyttää kerralla.

Aikaakin säästyy, sillä Oolannin pakasteperunoiden valmistusajat ovat lyhyitä – perunat on jo pesty, pilkottu ja perunat maustettu valmiiksi, suomalaiseen makuun tietty.

Oolannin perunatuotteille ja pyttipannuille on myönnetty Hyvää Suomesta® -merkki. Se on suomalaisten pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki, joka kertoo, että tuotteessa on käytetty vähintään 75 % suomalaisia raaka-aineita ja se on valmistettu kotimaassa.

Ruokaa omasta maasta -merkki
Sydänmerkki

Oolannin tuotevalikoimasta löytyy useita Sydänmerkki® -tuotteita. Sydänmerkki osoittaa, että kyseinen ruoka on terveyden kannalta parempi vaihtoehto omassa tuoteryhmässään. Valitsemalla Sydänmerkki-tuotteen, teet terveyden kannalta paremman valinnan, ilman että joudut perehtymään tuoteselosteeseen tai ravintosisältöön. Oolannin Sydänmerkki-tuotteissa rasvapitoisuus on alle 5 g/100g eikä tuotteissa ole lisättyä suolaa.

Oolannin muusiperunoille on myönnetty Luomutunnus®, joka kertoo että peruna on viljelty EU:n luomuehtojen mukaisesti eikä sen viljelyssä ole käytetty esimerkiksi kemiallisia torjunta-aineita. Luomutunnus kertoo myös, ettei tuotteessa ole käytetty keinotekoisia väri- tai aromiaineita.

Luomumerkki
Allergiamerkki

Oolannin muusiperunoille on myönnetty myös Allergiatunnus®, joka kertoo, että tuote soveltuu monien erikoisruokavaliota noudattavien ruokavalioon. Allergiatunnuksen saaneiden tuotteiden valmistus on puolueettomasti varmistettu kontaminaatioriskittömäksi. Oolannin Muusiperunat ovat täyttä suomalaista perunaa eikä mitään muuta.

Lue lisää vastuullisuudestamme:​