Vastuullisuus

Raaka-aineiden alkuperä on Oolannin laadukkaiden tuotteiden perusta. Ylpeydenaiheemme on kotimainen saaristolaisperuna, joka nostetaan puhtaasta Ahvenanmaan maaperästä. Ammattitaitoiset sopimusviljelijämme ovat menestyksemme perusta.

Kotimaisuus näkyy pakkauksissa joutsenmerkkinä. Terveystietoisen asiakaskuntamme iloksi käytämme tuotteissamme kasviöljyä. Oolannilla on myös markkinoiden ainoa pakasteperunamuusi, joka ei sisällä yhtään E-koodia, vain 100 % perunaa.

Oolannin on herkullinen, luotettava ja korkealaatuinen tuoteperhe. Perinteiset tuotteemme vastaavat nykypäivän vaatimuksiin nopeasti ja helposti valmistettavasta, laadukkaasta ja maukkaasta ruoasta. Me tahdomme lunastaa joka päivä, jokaisessa suomalaisessa ruokapöydässä lupauksemme:

Luotu maistumaan.

Oolannin tehdas pyörii tuulivoimalla

Vuoden 2020 alusta alkaen Oolannin tehtaalla on hyödynnetty paikallisesti tuotettua, uusiutuvaa sähköä. Yhden tuulimyllyn tuottama sähkö kattaa Haraldsbyssä Ahvenanmaalla sijaitsevan tehtaamme koko vuoden sähkötarpeen. Tämän muutoksen myötä vähennämme osaltamme tehtaamme ilmastovaikutuksia.