Meille on tärkeää pakata tuotteemme vastuullisesti, ja siksi Oolannin pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä

Oolannin tuotteet on pakattu muoviseen pussiin. Sen voi lajitella muovinkeräykseen ja antaa näin pakkaukselle uuden elämän kiertotaloudessa. Käytämme muovipakkausta, koska se suojaa tuotetta tehokkaasti pakkaskuivumiselta ja hajuilta säilyttäen huolella valmistamiemme tuotteiden herkullisuuden ja korkean laadun tehtaalta kotiisi saakka. Muovi on myös kestävä materiaali, joka ei rikkoudu helposti.

Kuljetuksen näkökulmasta Oolannin pussipakkaus on tehokas. Se on kevyt ja mahtuu pieneen tilaan, joten niitä mahtuu rekkaan enemmän kuin vaikkapa pahvikoteloita. Pussipakkaus vie myös kotipakastimissa vain vähän tilaa. Pussipakkaus ehkäisee ruokahävikkiä, koska siitä on kätevä ottaa vain osa tuotteesta ja laittaa loput pakastimeen odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Oolannin ja Bower yhteistyö

Oolannin aloitti yhteistyön kierrätyssovellus Bowerin kanssa

Haluamme kannustaa kaikkia kierrättämään pakkauksiamme, ja siksi olemme aloittaneet yhteistyön Bower-kierrätyssovelluksen kanssa. Kierrättäminen vähentää uusien materiaalien tarvetta, säästää energiaa ja luonnonvaroja. Kun kierrätät Oolannin-pakkauksen Bower-sovelluksen kautta, saat palkkioksi pisteitä, jotka voit muuttaa rahaksi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Bower laskee myös paljonko olet vähentänyt hiilijalanjälkeäsi kierrättämällä skannaamasi pakkaukset.

Miten Bower-sovellus toimii?

  1. Lataa Bower-sovellus puhelimeesi.
  2. Skannaa pakkausten viivakoodit kotonasi.
  3. Mene lähimmälle kierrätyspisteellesi. Lisää kierrätyspiste sovellukseen, jos et löydä sitä kartalta.
  4. Lajittele pakkaukset kierrätykseen.
  5. Saat sovellukseen pisteitä, jotka voit muuttaa rahaksi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää vastuullisuudestamme: