Aasian pyttipannu
Tällä reseptillä valmistat perinteisen pyttipannun aasialaisella twistillä! Pyttipannu saa potkua chilistä ja raikkautta limestä ja mintusta. Paksoi tuo annokseen vielä ihanaa vehreyttä.
Ainesosat
- 1 pss Oolannin Pyttipannu 500 g
- öljyä paistamiseen
- 3 vartta paksoita
- 1 punasipuli
- 1 limen kuori ja mehu
- soijakastiketta
- 1 tuore chili
- chilimajoneesia
- minttua
Ohjeet
- Pilko chili, punasipuli ja paksoi sopivan kokoisiksi paloiksi.
- Paista pyttipannu kauniin ruskeaksi ja lisää osa punasipulista, chileistä ja paksoista ja mausta pyttipannu tilkalla hyvälaatuista soijakastiketta, raastetulla limen kuorella ja mehulla.
- Koristele annos lopuilla pilkotuilla chileillä, paksoilla ja pilkotulla limellä.Viimeistele chilimajoneesilla.
Hyvää ruokahalua!Katso myös muut reseptimme.