Oolannin Kuorelliset Lohkoperunat 600 g

Kuorelliset lohkoperunat

Oolannin Kuorelliset Lohkoperunat on täyttä suomalaista perunaa, jota perheviljelijämme ovat kasvattaneet ihanteellisessa saaristolaisilmastossa ja kalkkipitoisessa, kuohkeassa mullassa. Kun perunasato on nostettu, me Oolannilla pesemme valikoidut perunat ensin huolellisesti, sitten lohkomme potaatit kuorineen ja pyöräytämme tilkkasessa laadukasta kasviöljyä. Eikä muuta. Anna lohkojen paistua kullankeltaisiksi uunissa, mausta mieleiseksi ja nauti kotimaisen perunan muhevasta maukkaudesta. Täydellistä seuraa lihalle, kanalle tai kalalle. Herkullisia makupaloja myös sellaisenaan suuhun poimittuna.

Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 200 g RI* per serving
Energiaa
557 kJ / 132 kcal
1114 kJ / 264 kcal
13 %
Rasvaa
2,9 g
5,8 g
8 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
0,2 g
0,4 g
2 %
Hiilihydraattia
23 g
46 g
18 %
– josta sokereita
0,4 g
0,8 g
1 %
Proteiini
2,3 g
4,6 g
9 %
Suolaa
0,01 g
0,02 g
0 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna, rapsiöljy.
UUNISSA: Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 ˚C). Levitä perunat suoraan pakastimesta uunipellille. Kääntele perunoita paiston aikana varovasti. Paista 10-15 min tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia kuten tuotekuvassa. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja tuotteen määrästä riippuen. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti. MIKROSSA: Kaada lautaselle 200 g perunoita (1 annos). Kuumenna täydellä teholla (750 W) noin 3 min. AIRFRYERISSA: Säädä airfryerin lämpötila 180 asteeseen ja paista lohkoperunoita paistokorissa noin 18-20 minuuttia. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti.

Gluteeniton

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Lisäaineeton

Vegaaniruokavalioon

Sydänmerkki

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab

Oolannin Kuorelliset Lohkoperunat 600 g

Kuorelliset lohkoperunat
Oolannin Kuorelliset Lohkoperunat on täyttä suomalaista perunaa, jota perheviljelijämme ovat kasvattaneet ihanteellisessa saaristolaisilmastossa ja kalkkipitoisessa, kuohkeassa mullassa. Kun perunasato on nostettu, me Oolannilla pesemme valikoidut perunat ensin huolellisesti, sitten lohkomme potaatit kuorineen ja pyöräytämme tilkkasessa laadukasta kasviöljyä. Eikä muuta. Anna lohkojen paistua kullankeltaisiksi uunissa, mausta mieleiseksi ja nauti kotimaisen perunan muhevasta maukkaudesta. Täydellistä seuraa lihalle, kanalle tai kalalle. Herkullisia makupaloja myös sellaisenaan suuhun poimittuna.
Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 200 g RI* per serving
Energiaa
557 kJ / 132 kcal
1114 kJ / 264 kcal
13 %
Rasvaa
2,9 g
5,8 g
8 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
0,2 g
0,4 g
2 %
Hiilihydraattia
23 g
46 g
18 %
– josta sokereita
0,4 g
0,8 g
1 %
Proteiini
2,3 g
4,6 g
9 %
Suolaa
0,01 g
0,02 g
0 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna, rapsiöljy.
UUNISSA: Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 ˚C). Levitä perunat suoraan pakastimesta uunipellille. Kääntele perunoita paiston aikana varovasti. Paista 10-15 min tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia kuten tuotekuvassa. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja tuotteen määrästä riippuen. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti. MIKROSSA: Kaada lautaselle 200 g perunoita (1 annos). Kuumenna täydellä teholla (750 W) noin 3 min. AIRFRYERISSA: Säädä airfryerin lämpötila 180 asteeseen ja paista lohkoperunoita paistokorissa noin 18-20 minuuttia. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti.

Gluteeniton

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Lisäaineeton

Vegaaniruokavalioon

Sydänmerkki

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab