Oolannin Kuorelliset Maalaisperunat 600 g

Kuorelliset maalaisperunat

Oolannin Kuorelliset Maalaisperunat on täyttä perunaa, jonka alkuperä on suomalaisten perheviljelijöidemme perunamaa. Kun muhevassa, kalkkipitoisessa mullassa ja ihanteellisessa saaristolaisilmastossa täyteen mittaansa kasvanut perunasato on nostettu, tuodaan se Oolannille. Sitten pesemme valikoidut potaatit kuorineen, leikkaamme reiluiksi paloiksi ja esipaistamme tilkkasessa laadukasta kasviöljyä. Uunissa paistetut, kotimaiset maalaisperunat ovat mehevyyden ja maukkauden huipentuma sellaisenaan, dipattuna tai aterian kuin aterian kanssa nautittuna.

Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 200 g RI* per serving
Energiaa
617 kJ / 147 kcal
1234 kJ / 294 kcal
15 %
Rasvaa
4 g
8 g
11 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
0,3 g
0,6 g
3 %
Hiilihydraattia
24 g
48 g
18 %
– josta sokereita
1,5 g
3 g
3 %
Proteiini
2,2 g
4,4 g
9 %
Suolaa
0,01 g
0,02 g
0 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna, rypsiöljy, muunnettu tärkkelys, riisijauho, dekstriini, rypälesokeri.
UUNISSA: Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 ˚C). Levitä perunat suoraan pakastimesta uunipellille. Kääntele perunoita paiston aikana varovasti. Paista 10-15 min tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia kuten tuotekuvassa. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja tuotteen määrästä riippuen. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti. MIKROSSA: Kaada lautaselle 200 g perunoita (1 annos). Kuumenna täydellä teholla (750 W) noin 3 min. AIRFRYERISSA: Säädä airfryerin lämpötila 180 asteeseen ja paista maalaisperunoita paistokorissa noin 12-14 minuuttia. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti.

Gluteeniton

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Vegaaniruokavalioon

Sydänmerkki

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab

Oolannin Kuorelliset Maalaisperunat 600 g

Kuorelliset maalaisperunat
Oolannin Kuorelliset Maalaisperunat on täyttä perunaa, jonka alkuperä on suomalaisten perheviljelijöidemme perunamaa. Kun muhevassa, kalkkipitoisessa mullassa ja ihanteellisessa saaristolaisilmastossa täyteen mittaansa kasvanut perunasato on nostettu, tuodaan se Oolannille. Sitten pesemme valikoidut potaatit kuorineen, leikkaamme reiluiksi paloiksi ja esipaistamme tilkkasessa laadukasta kasviöljyä. Uunissa paistetut, kotimaiset maalaisperunat ovat mehevyyden ja maukkauden huipentuma sellaisenaan, dipattuna tai aterian kuin aterian kanssa nautittuna.
Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 200 g RI* per serving
Energiaa
617 kJ / 147 kcal
1234 kJ / 294 kcal
15 %
Rasvaa
4 g
8 g
11 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
0,3 g
0,6 g
3 %
Hiilihydraattia
24 g
48 g
18 %
– josta sokereita
1,5 g
3 g
3 %
Proteiini
2,2 g
4,4 g
9 %
Suolaa
0,01 g
0,02 g
0 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna, rypsiöljy, muunnettu tärkkelys, riisijauho, dekstriini, rypälesokeri.
UUNISSA: Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 ˚C). Levitä perunat suoraan pakastimesta uunipellille. Kääntele perunoita paiston aikana varovasti. Paista 10-15 min tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia kuten tuotekuvassa. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja tuotteen määrästä riippuen. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti. MIKROSSA: Kaada lautaselle 200 g perunoita (1 annos). Kuumenna täydellä teholla (750 W) noin 3 min. AIRFRYERISSA: Säädä airfryerin lämpötila 180 asteeseen ja paista maalaisperunoita paistokorissa noin 12-14 minuuttia. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti.

Gluteeniton

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Vegaaniruokavalioon

Sydänmerkki

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab