Oolannin logo
Ruokaa omasta maasta -merkki

Oolannin poimutetut lankkuperunat 400 g

Poimutettu lankkuperuna

Oolannin® poimutetut lankkuperunat ovat täyttä suomalaista perunaa, jota perheviljelijämme ovat kasvattaneet ihanteellisessa saaristolaisilmassa ja kalkkipitoisessa, kuohkeassa mullassa. Kun sato on nostettu ja tuotu Oolannille, me pesemme valikoidut potaatit kuorineen, leikkaamme reiluiksi, poimullisiksi lankuiksi ja pyöräytämme tilkkasessa kasviöljyä – eikä muuta. Vinkki: Paista lankkuperunat uunissa meheviksi ja dippaile vaikkapa majoneesiin. Maistuu täydelliseltä myös hyvän pihvin kera. Valmistettu Suomessa kotimaisesta perunasta.

Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 150 g RI* per serving
Energiaa
718 kJ / 172 kcal
1077 kJ / 258 kcal
13 %
Rasvaa
6,3 g
9,5 g
14 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
0,5 g
0,8 g
4 %
Hiilihydraattia
27 g
41 g
16 %
– josta sokereita
2,5 g
3,8 g
4 %
Proteiini
2 g
3 g
6 %
Suolaa
0,01 g
0,02 g
0 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna (Suomi), rapsiöljy
UUNISSA: Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 ˚C). Levitä perunat suoraan pakastimesta uunipellille. Kääntele perunoita paiston aikana varovasti. Paista 10-15 min tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia kuten tuotekuvassa. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja tuotteen määrästä riippuen. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti. AIRFRYERISSA: Säädä airfryerin lämpötila 180 asteeseen ja paista perunoita paistokorissa noin 12-14 minuuttia. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti.

Gluteeniton

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Lisäaineeton

Vegaaniruokavalioon

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab

Oolannin poimutetut lankkuperunat 400 g

Poimutettu lankkuperuna
Oolannin® poimutetut lankkuperunat ovat täyttä suomalaista perunaa, jota perheviljelijämme ovat kasvattaneet ihanteellisessa saaristolaisilmassa ja kalkkipitoisessa, kuohkeassa mullassa. Kun sato on nostettu ja tuotu Oolannille, me pesemme valikoidut potaatit kuorineen, leikkaamme reiluiksi, poimullisiksi lankuiksi ja pyöräytämme tilkkasessa kasviöljyä – eikä muuta. Vinkki: Paista lankkuperunat uunissa meheviksi ja dippaile vaikkapa majoneesiin. Maistuu täydelliseltä myös hyvän pihvin kera. Valmistettu Suomessa kotimaisesta perunasta.
Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 150 g RI* per serving
Energiaa
718 kJ / 172 kcal
1077 kJ / 258 kcal
13 %
Rasvaa
6,3 g
9,5 g
14 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
0,5 g
0,8 g
4 %
Hiilihydraattia
27 g
41 g
16 %
– josta sokereita
2,5 g
3,8 g
4 %
Proteiini
2 g
3 g
6 %
Suolaa
0,01 g
0,02 g
0 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna (Suomi), rapsiöljy
UUNISSA: Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 ˚C). Levitä perunat suoraan pakastimesta uunipellille. Kääntele perunoita paiston aikana varovasti. Paista 10-15 min tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia kuten tuotekuvassa. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja tuotteen määrästä riippuen. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti. AIRFRYERISSA: Säädä airfryerin lämpötila 180 asteeseen ja paista perunoita paistokorissa noin 12-14 minuuttia. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti.

Gluteeniton

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Lisäaineeton

Vegaaniruokavalioon

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab