Aasian pyttipannu

Tällä reseptillä valmistat perinteisen pyttipannun aasialaisella twistillä! Pyttipannu saa potkua chilistä ja raikkautta limestä ja mintusta. Paksoi tuo annokseen vielä ihanaa vehreyttä.

Annokset
4

Ainekset

  • 1 pss Oolannin Pyttipannu 500 g
  • öljyä paistamiseen
  • 3 vartta paksoita
  • 1 punasipuli
  • 1 limen kuori ja mehu
  • soijakastiketta
  • 1 tuore chili
  • chilimajoneesia
  • minttua

Valmistusohjeet

Pilko chili, punasipuli ja paksoi sopivan kokoisiksi paloiksi.

Paista pyttipannu kauniin ruskeaksi ja lisää osa punasipulista, chileistä ja paksoista ja mausta pyttipannu tilkalla hyvälaatuista soijakastiketta, raastetulla limen kuorella ja mehulla.

Koristele annos lopuilla pilkotuilla chileillä, paksoilla ja pilkotulla limellä.
Viimeistele chilimajoneesilla.