Huevos rancheros pyttipannu

Huevos rancheros on alunperin meksikolainen aamiais- tai brunssiruoka. Siinä on yhdistynyt tortillat, kananmunat, pavut, avokado ja mitä tahansa sitten kaapista onkaan sattunut löytymään. Huevos rancheros pyttipannussa tortillat korvataan Oolannin pyttipannulla ja näin syntyy sekä herkullinen että täyttävä meksikolaistyylinen ateria.

Annokset
4

Ainekset

  • 1 pussi Oolannin Pyttipannu 500 g
  • öljyä paistamiseen
  • 1 prk kypsiä mustapapuja
  • 6 kpl kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl pilkottu chili
  • 3 kpl kananmunaa
  • 1 avokado
  • 0.5 dl cheddarjuustoa raastettuna
  • korianteria
  • juustokuminaa
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja mustapippuria
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohjeet

Paista pyttipannu öljyssä kauniin ruskeaksi.

Lisää valutetut mustapavut. Mausta suolalla, juustokuminalla ja paprikajauheella.

Laita pannuun pilkotut tomaatit ja chilit. Laske pannun lämpöä ja lisää raastettu cheddarjuusto ja riko päälle kananmunat.

Laita kansi päälle ja anna kypsyä, kunnes munanvalkuaiset ovat hyytyneet. Viimeistele avokadolla ja korianterilla.