Kasvis ”nacho” plate Oolannin tapaan

Oolannin uunirapeista ranskalaisista syntyy superherkullinen ”nacho” plate joka maistuu koko perheelle ja myös kasvissyöjille! Kokeile Anniina Jalkasen herkullista reseptiä!
Annokset 6

Ainesosat

  • 1 pss Oolannin Uunirapeat Ranskanperunat 500 g
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 tlk mustapapuja
  • 2 dl cheddarjuustoa raastettuna
  • 1 dl raastettua fetajuustoa
  • 1 kpl avokado iso
  • 100 g ranskankermaa
  • korianteria
  • 1 kpl limeä
  • juustokuminaa
  • paprikajauhetta
  • suolaa

Ohjeet
 

  • Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja paprika ja kuullota öljytyssä paistinpannussa.
  • Lisää joukkoon mausteet, tomaattimurska ja pavut. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.
  • Paista Oolannin Uunirapeat Ranskanperunat pussin ohjeen mukaan.
  • Pilko tomaatit. Muussaa avocado kulhossa ja purista sekaan puolikkaan limen mehu.
  • Kaada paistetut ranskalaiset vuokaan ja lisää päälle papukastike sekä raastettu cheddar. Kypsennä vuokaa vielä noin 6 minuuttia uunissa tai kunnes juusto on sulanut.
  • Lisää uunista tulleiden nachojen päälle pilkotut tomaatit, soseutettua avokadoa, murustettua fetaa, korianteria ja ranskankermaa ja tarjoile limelohkojen kanssa. Nam!
Hyvää ruokahalua!Katso myös muut reseptimme.