
Kasvis ”nacho” plate Oolannin tapaan
Oolannin uunirapeista ranskalaisista syntyy superherkullinen ”nacho” plate joka maistuu koko perheelle ja myös kasvissyöjille! Kokeile Anniina Jalkasen herkullista reseptiä!
Annokset 6
Ainesosat
- 1 pss Oolannin Uunirapeat Ranskanperunat 500 g
- 2 kpl tomaattia
- 1 kpl punasipulia
- 1 tlk mustapapuja
- 2 dl cheddarjuustoa raastettuna
- 1 dl raastettua fetajuustoa
- 1 kpl avokado iso
- 100 g ranskankermaa
- korianteria
- 1 kpl limeä
- juustokuminaa
- paprikajauhetta
- suolaa
Ohjeet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Kuori ja hienonna sipuli ja paprika ja kuullota öljytyssä paistinpannussa.
- Lisää joukkoon mausteet, tomaattimurska ja pavut. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.
- Paista Oolannin Uunirapeat Ranskanperunat pussin ohjeen mukaan.
- Pilko tomaatit. Muussaa avocado kulhossa ja purista sekaan puolikkaan limen mehu.
- Kaada paistetut ranskalaiset vuokaan ja lisää päälle papukastike sekä raastettu cheddar. Kypsennä vuokaa vielä noin 6 minuuttia uunissa tai kunnes juusto on sulanut.
- Lisää uunista tulleiden nachojen päälle pilkotut tomaatit, soseutettua avokadoa, murustettua fetaa, korianteria ja ranskankermaa ja tarjoile limelohkojen kanssa. Nam!
Hyvää ruokahalua!Katso myös muut reseptimme.