“Nacho” plate Oolannin tapaan

Annokset
4

Ainekset

  • 1 pss Oolannin Ranskanperunoita
  • 2 kpl tomaattia pilkottuna
  • 1 kpl punasipuli pilkottuna
  • 400 g jauhelihaa
  • 90 g ranskankermaa
  • 1 dl raastettua cheddarjuustoa
  • 1 dl raastettua fetajuustoa

Maustamiseen

  • juustokuminaa
  • paprikajauhetta
  • suolaa
  • korianteria
  • 1 punainen chili
  • 2 kpl retiisiä
  • 1 kpl lime

Valmistusohjeet

Paista jauheliha ruskeaksi paistinpannulla. Mausta liha juustokuminalla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko tomaatti, chili ja punasipuli pieneksi.

Kypsennä ranskalaiset uunissa.

Siirrä ranskalaiset syvempään uunivuokaan ja laske päälle jauheliha, ranskankerma ja raastettu cheddar. Kypsennä vuokaa vielä noin 6 minuuttia uunissa tai kunnes juusto on täysin sulanut.

Ripottele päälle pilkottu punasipuli, pilkottu tomaatti, pilkottu chili ja korianteri. Raasta päälle fetajuustoa ja koristele retiisisiivuilla. Tarjoile limelohkojen kanssa.